Hoezo te veel?
Hoezo te veel? ((Foto: Pexels.com))

Brijder houdt webinar verslavingsproblematiek

ALKMAAR - Brijder Jeugd Preventie houdt donderdag 7 november de webinar 'Hoezo te veel?' voor naasten van mensen met verslavingsproblemen. Het webinar vindt plaats van 20:00 uur tot 21:00 uur en is gratis te volgen op computer, tablet of telefoon.

Op het moment dat iemand een verslavingsprobleem heeft, dan kan dit ook voor de naasten problematisch zijn. Vragen als: Wat kan ik doen om de ander te laten stoppen?; Moet ik alle middelen weggooien?; Welke grens kan ik trekken? en Kan ik de ander nog vertrouwen? In dit webinar geeft Brijder informatie hoe deelnemers om kunnen gaan met deze vragen en hoe ze daarbij hun eigen grenzen en belangen kunnen bewaken.

Webinar?

Een webinar is een live online uitzending waaraan iedereen kan deelnemen, vanaf elke gewenste plek via pc, laptop of tablet. Tijdens de webinar kunnen deelnemers via een chat vragen stellen aan onze experts. Deze vragen worden zoveel mogelijk tijdens de webinar beantwoord. Deelnemen is gratis en eenvoudig te regelen door aan te melden via www.brijderjeugd.nl/webinar-familie-en-naasten.html. Brijder Jeugd en preventie Naast voorlichting, advies en hulpverlening aan jongeren, biedt Brijder Jeugd ondersteuning aan familie en naasten van personen met een verslavingsprobleem.

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Alkmaar!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op leuke prijzen! Deze worden bekendgemaakt in de nieuwsbrief. Daarnaast ontvang je natuurlijk elke week het belangrijkste nieuws!

* verplicht veld

 

Meer berichten