Judy Blank
Judy Blank ((Foto: aangeleverd))

Aanstormend talent spotten

ALKMAAR – Aanstormend talent ontdekken. Het kan donderdag 7 november in Podium Victorie. Tijdens de Club Pussycat-avonden krijgen opkomende acts een plekje op het podium van de kleine zaal. Donderdag 7 november is het de beurt aan Judy Blank, Mitch Rivers en Tousch.

Vorig jaar rond deze tijd omarmde het Alkmaarse publiek de prachtige bluesy Americana-liedjes van singer-songwriter Judy Blank tijdens haar optreden in de kleine zaal. Inmiddels ligt de zangeres flink op koers om de wereld te veroveren. Haar hitsingle 'Mary Jane' werd uitgeroepen tot Topsong op NPO Radio 2, ze deelde het podium met Seasick Steve en Elton John voegde haar zelfs toe aan zijn playlist. Mitch Rivers veroverde met zijn jaren 70 vintage rock de Nederlandse Americana scene, maar in 2019 laat Mitch Rivers de term 'singer-songwriter' volledig los. De eens melancholische Mitch begint te swingen, met een gloednieuwe band achter zich die een dominante groove de zaal in pompt. De band Tousch is in 2012 ontstaan op de Herman Brood Academie. Na een aantal energieke optredens en mooie recensies studeerden de vier muzikanten af en bewogen zich daarna ieder een andere richting op. Natousch Gerritsen vloog naar Tel Aviv, en in de tussentijd speelden Isai Reiziger, Sebas Simoen en Danny van Tiggele in andere bezettingen als Taymir, Mister and Mississippi, Ronde en Woot. Tickets bestellen via www.podiumvictorie.nl of aan de kassa (à €7,50) tijdens openingstijden.

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Alkmaar!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op leuke prijzen! Deze worden bekendgemaakt in de nieuwsbrief. Daarnaast ontvang je natuurlijk elke week het belangrijkste nieuws!

* verplicht veld

 

Meer berichten