Tadame is op zoek naar leuke vrouwen die wereldmuziek willen zingen.
Tadame is op zoek naar leuke vrouwen die wereldmuziek willen zingen. ((Foto: aangeleverd))

Alkmaarse Tadames op zoek naar enthousiaste vrouwen

ALKMAAR - Tadam! is op zoek naar enthousiaste vrouwen die deze gemotiveerde groep zangeressen compleet willen maken. Dus … wie ook van wereldmuziek houdt is van harte welkom.

Ervaring met meerstemmig zingen en graag deel uitmaken van deze leuke damesgroep? Word dan Tadame en neem contact op met Saskia Brouwer, bel 06-44374744 of mail naar saskiabrouwer@upcmail.nl. De zestien vrouwen van Tadam! vinden het heerlijk om met elkaar meerstemmige wereldmuziek te zingen en uit te voeren. Inez Vermooten is de zeer inspirerende dirigent van deze mooie groep vrouwen.

Jubileum

In 2020 bestaat Tadam al tien jaar! Dat gaan de vrouwen groots vieren met een bijzonder concert op 19 april in de Kapelkerk: prachtige meerstemmige wereldmuziek afgewisseld met heerlijke wereldse gerechten en drankjes, een all-inclusive wereldmuziekavondje uit ! Noteer alvast deze datum ! Kijk voor meer informatie op www.tadam.nl

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Alkmaar!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op leuke prijzen! Deze worden bekendgemaakt in de nieuwsbrief. Daarnaast ontvang je natuurlijk elke week het belangrijkste nieuws!

* verplicht veld

 

Meer berichten