Reis verhalen in de Alkenhorst.
Reis verhalen in de Alkenhorst. ((Foto: aangeleverd).)

Reisverhalen in De Alkenhorst

ALKMAAR - In Huis van de Wijk De Alkenhorst in De Hoef worden elke twee maanden verhalen verteld aan de hand van kwaliteit foto's. Het Wijksteunpunt wil hiermee een gelegenheid creëren voor wijkbewoners van Alkmaar West om hun foto's aan een groter publiek te laten zien ter informatie en inspiratie. Zondag 24 november zijn bezoekers weer welkom van 14.00 tot 16.30 uur voor een inspirerende presentatie.

Op ontdekkingsreis over deze drie prachtige rivieren

Drie rivieren cruise, 15 dagen over de Rijn, de Maine en de Donau, een reisverhaal met honderden prachtige foto's en films op zondag 24 november. Fotograaf Martien de Bruijn neemt bezoekers mee aan boord van MS Serenity op een ontdekkingsreis over deze drie prachtige rivieren. Ze beginnen in Amsterdam en bewonderen langs de Rijn Keulen, Rudesheim en Mainz. Langs de Maine worden de soms wat kleinere steden aangedaan zoals Mittenberg, Wutzburg, Bamberg en Nurnburg. Ze eindigen langs de Donau met een bezoek aan Regensburg, Passau, Emmersdorf, Wenen en Budapest. Vanwege een geramde sluisdeur reizen we per bus van Nurnburg naar Passau en varen we de laatste vier dagen met de luxe MS Amadeus Briljant. Fascinerende landschappen, boeiende steden en karakteristieke dorpjes passen de revue tijdens deze presentatie. Toegang € 2.50 (incl. koffie/thee), van 14.00 tot 16.30 uur Schelfhoutlaan 4, De Hoef, Alkmaar. Info: voorzitter@dealkenhorst.nl Fotografen gevraagd voor reisverhalen voor 2020.

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Alkmaar!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op leuke prijzen! Deze worden bekendgemaakt in de nieuwsbrief. Daarnaast ontvang je natuurlijk elke week het belangrijkste nieuws!

* verplicht veld

 

Meer berichten