Kaasmeisjes delen kaasblokjes uit op de Haagse Hofplaats.
Kaasmeisjes delen kaasblokjes uit op de Haagse Hofplaats. ((Foto: aangeleverd))

Bakkie pleur maakt plaats voor blokkie kaas

ALKMAAR - Voor wat hoort wat, zo was de gedachte. Omdat Den Haag zo aardig is om haar stadion tijdelijk uit te lenen aan AZ, moest er iets terug worden gedaan. Daarom vormde de Haagse Hofstad vrijdag 8 november het decor voor een Alkmaarse mini-kaasmarkt.

Nadat het dak van het stadion van voetbalclub AZ in augustus instortte, stelde ADO Den Haag het eigen stadion beschikbaar. Meerdere duels zijn al gespeeld en ook de komende AZ-thuiswedstrijd tegen FK Partizan vindt plaats in het Haagse Cars Jeans stadion. Als dank voor de gastvrijheid heeft Alkmaar de mini-kaamarkt naar Den Haag gebracht en een speciaal arrangement voor een weekendje weg gemaakt voor de inwoners van Den Haag. "Naast de kaasmarkt in de zomermaanden is Alkmaar het hele jaar door een leuke bestemming voor een weekendje weg. Als dank hebben we speciaal voor de inwoners van Den Haag in samenwerking met hotel Golden Tulip Alkmaar een arrangement samengesteld voor een bezoek aan onze stad, inclusief een gratis AlkmaarPas", vertelt Eduard Pieter Oud, directeur Alkmaar Marketing. Met de AlkmaarPas krijg je korting bij 300 winkels, restaurants, musea en uitjes. Andersom heeft Den Haag gedacht aan de supporters van AZ. Om de voetballiefhebbers ook een warm welkom te heten in de stad Den Haag biedt The Hague Marketing Bureau in samenwerking met ondernemers in de binnenstad de AZ-aanhangers voordeel bij restaurants, attracties, musea en hotels gedurende het voetbalseizoen.

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Alkmaar!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op leuke prijzen! Deze worden bekendgemaakt in de nieuwsbrief. Daarnaast ontvang je natuurlijk elke week het belangrijkste nieuws!

* verplicht veld

 

Meer berichten