De Londense band Oi Va Voi op planken Victorie.
De Londense band Oi Va Voi op planken Victorie. ((Foto: aangeleverd))

Oi Va Voi op planken Victorie

ALKMAAR – De Londense band Oi Va Voi komt naar Alkmaar. Het achtkoppig ensemble combineert opzwepende muzieksoorten zoals klezmer, dance en folk van Joodse en Oost-Europese origine. Op 23 april speelt de band met nieuwe zangeres Zohara Niddam in Podium Victorie. De kaartverkoop is reeds gestart.

Oi Va Voi (Jiddisch voor 'oh, lieve God') debuteerde officieel in 2003 met het album 'Laughter Through Tears', een plaat waarop zangeres KT Tunstall ook vocalen voor haar rekening nam. De bandleden hebben een totaal verschillende afkomst en muzikale achtergrond. Vanuit jazz, techno, folk, klezmer, rock, electro, latin en hiphop is een zeer vernieuwend geluid ontstaan. De niet-alledaagse combinatie van percussie, viool, trompet, melodica, klarinet en samenzang maakten Oi Va Voi overal tot een graag geziene gast; de band veroverde festival na festival en kreeg als snel de reputatie van 'must see' live-act.

Tickets zijn nu verkrijgbaar via www.podiumvictorie.nl.

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Alkmaar!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op leuke prijzen! Deze worden bekendgemaakt in de nieuwsbrief. Daarnaast ontvang je natuurlijk elke week het belangrijkste nieuws!

* verplicht veld

 

Meer berichten