Toneelvereniging De Roos brengt zaterdag 23 november een Sinterklaasstuk in De Rietschoot.
Toneelvereniging De Roos brengt zaterdag 23 november een Sinterklaasstuk in De Rietschoot. ((Foto: aangeleverd))

Uitvoering Sinterklaas toneelstuk

Het grote boek in leeg

KOEDIJK - Toneelvereniging De Roos brengt zaterdag 23 november om 14.00 uur een vrolijk Sinterklaasstuk op de planken van De Rietschoot in Koedijk, voor iedereen van 4 tot 84 jaar.

Het stuk 'Het grote boek is leeg' van Marie Louise Middelhof is hilarisch om naar te kijken. Grote Piet heeft namelijk een laptop gekocht en heeft alle verlanglijstjes van de kinderen uit Nederland in de laptop gezet. Maar als blijkt dat de laptop niet meer werkt en de Pieten hier veel drukte over maken, valt de laptop tot overmaat van ramp vanaf de boot in het water. Nu hebben ze niets meer. Het Grote Boek is leeg! De Pieten gaan heel hard aan het werk, maar kunnen het Grote Boek nergens meer vinden en het Sinterklaasfeest komt steeds dichterbij. Sjera, die stiekem aan boord gekomen, gaat samen met Slaappiet hun neus in het grote boek steken. Slaappiet weet niet of hij droomt, of wakker is?

Kaarten kosten 3 euro en zijn in de voorverkoop te verkrijgen bij de bar van de Rietschoot, bij Toneelvereniging De Roos Tini Smit tel: 072 5617052 of aan de zaal voor aanvang van de voorstelling.

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Alkmaar!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op leuke prijzen! Deze worden bekendgemaakt in de nieuwsbrief. Daarnaast ontvang je natuurlijk elke week het belangrijkste nieuws!

* verplicht veld

 

Meer berichten