De romantische balletvoorstelling 'Het Zwanenmeer'
De romantische balletvoorstelling 'Het Zwanenmeer' ((Foto: aangeleverd))

Feestdagen in de Vest

ALKMAAR - Wie tijdens de feestdagen eropuit wil, kan fraaie theatervoorstellingen zien in De Vest en Grote Kerk.

Vier kerst met 3JS, Cor Bakker, Celtic Gold of 'Acoustic Christmas' van 3JS. Op 10 december brengen de drie heren slechts met piano, accordeon en basgitaar een prachtig concert met vele kerstliederen van lang geleden en nu. Voor liefhebbers van traditionele Ierse muziek en dans is 'An Irish Christmas' op zaterdag 21 december verplichte kost. Een afwisselende show boordevol zang, muziek en optredens, gebracht door wereldberoemde Ierse artiesten. Op 22 december schitteren Madeline Belle en Humphrey Campbell in een prachtig aangeklede Grote Kerk in een kerst-meezingconcert. Ze worden begeleid door pianist Cor Bakker.

Voor de hele familie
Ook aan de jongere theaterbezoekers wordt gedacht tijdens de feestdagen. Beleef met de hele familie een schitterende kerstmiddag met de romantische balletvoorstelling 'Het Zwanenmeer' van Ballet & orkest van de Staatsopera van Tatarstan. In de kerstvakantie staat verder de jeugdtheatervoorstelling 'Killie Billie (6+) van FroeFroe op het programma, en 'Op de Piratenboot' (3+), een nieuwe avontuurlijke voorstelling van Het Zandkasteel naar de populaire Z@ppeling- tv serie.


Kijk voor het volledige programma en kaarten op www.taqatheaterdevest.nl.

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Alkmaar!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op leuke prijzen! Deze worden bekendgemaakt in de nieuwsbrief. Daarnaast ontvang je natuurlijk elke week het belangrijkste nieuws!

* verplicht veld

 

Meer berichten