Protest', een muzikale zoektocht naar protesteren van theatermakers Scott Beekhuizen, Eva van der Post en Rosine Langbroek. 
Protest', een muzikale zoektocht naar protesteren van theatermakers Scott Beekhuizen, Eva van der Post en Rosine Langbroek.  ((Foto: (foto: Emil de Jong)))

Ontdek de Winterkaravaan

ALKMAAR - Van 22 tot en met 29 december brengt Karavaan weer een Winterkaravaan in Alkmaar. Het is inmiddels de vierde editie; het begint voor velen een terugkerend avontuurlijk kerstuitje te worden. De succesvolle ingrediënten: vijf nieuwe voorstellingen van jonge theatermakers, een expeditie op locatie en stamppot en winterbier. Het thema dit seizoen is Groeizucht. Eén van de makers mag zijn voorstelling uitwerken voor het zomerfestival dat van 29 mei tot en met 7 juni 2020 plaatsvindt. Ontdek de vijf splinternieuwe voorstellingen. De eerste voorstelling is PROTEST

Protest', een muzikale zoektocht naar protesteren van theatermakers Eva van der Post, Scott Beekhuizen en Rosine Langbroek. Drie jonge mensen hebben een mening. En die mening moet worden gehoord. Dan zit er maar een ding op: Protesteren! De straat op! Je mening schreeuwen zo hard als je kan. Opdat iedereen het hoort! Opdat de wereld verbetert, verandert, groeit! Maar heeft al dat geschreeuw eigenlijk wel zin? Er zijn ook zoveel redenen om niet de straat op te gaan...


In Protest onderzoeken Scott, Eva en Rosine de vraag of ze wel of niet gaan protesteren. En als ze gaan, hoe dan? In een verscholen 'ondergrondse' ruimte in een verlaten drukkerij verenigen zij zich met jou. Gewapend met gitaar, viool en zang gaan ze op een muzikale zoektocht naar protest voeren. Sluit je aan?

De Winterkaravaan is in de leegstaande drukkerij aan de Edisonweg Alkmaar op zo 22, di 24, vr 27, za 28 en zo 29 december. Je kunt per dag kiezen uit 2 tijdstippen: van 15:00 – 18:30 uur of van 19:00 – 22:30 uur (op de 22e alleen de middag-editie). Kosten € 35,00 per persoon (incl. winters eten & drinken). Vrienden van Karavaan betalen € 32,50. Info en tickets op karavaan.nl.

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Alkmaar!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op leuke prijzen! Deze worden bekendgemaakt in de nieuwsbrief. Daarnaast ontvang je natuurlijk elke week het belangrijkste nieuws!

* verplicht veld

 

Meer berichten