Voorinschrijving jubileumeditie geopend.
Voorinschrijving jubileumeditie geopend. ((Foto: aangeleverd))

Voorinschrijving 40e Midwinterduinloop Egmond Binnen geopend

EGMOND -BINNEN - Le Champion organiseert zaterdag 14 december de 40e Midwinterduinloop in Egmond Binnen met afstanden van 7,6 en 16,8 km.

Het parcours door het prachtige duingebied gaat over verharde en onverharde wegen en over een deel van het parcours van de Halve Marathon van Egmond aan Zee. De winnaars per afstand bij zowel de vrouwen als mannen komen in aanmerking voor de prijzen, beschikbaar gesteld door RUNX uit Zaandam. De start van beide afstanden is om 11.00 uur en ligt 650 meter vanaf dorpshuis De Schulp.

Inschrijven

Inschrijven voor de Midwinterduinloop is nu al mogelijk bij RUNX in Zaandam, RUNX in Haarlem en Runnersworld in Alkmaar. Ook kan zaterdag 14 december vanaf 9.30 uur worden ingeschreven in de sporthal van dorpshuis De Schulp in Egmond-Binnen. Het inschrijfgeld voor beide afstanden bedraagt € 6,-,dit is inclusief duinkaart. Er kan contant of met pin betaald worden. Online inschrijven is niet mogelijk.

Bereikbaarheid

Vanwege beperkte parkeergelegenheid wordt aangeraden om -indien mogelijk- met de fiets te komen. Wie toch met de auto komt, wordt begeleid naar de parkeerplaats van de PWN en Gasterij Nieuw Westert aan de Oude Schulpweg, alsook naar de parkeerplaats van de camping aan de Sint Adelbertusweg. Het is daar vandaan zo'n 15 minuten lopen naar de sporthal. Hier is kleed- en douche gelegenheid.

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Alkmaar!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op leuke prijzen! Deze worden bekendgemaakt in de nieuwsbrief. Daarnaast ontvang je natuurlijk elke week het belangrijkste nieuws!

* verplicht veld

 

Meer berichten