Pearle Opticiens nu ook inDe Hoef!

Partnerbijdrage
Afbeelding

ALKMAAR – sinds mei 2019 is Pearle Opticiens ook gevestigd in winkelcentrum de Hoef aan de van Ostadelaan 272 in Alkmaar. De nieuwe franchisnemer, Michael van Kouwenhove, is tevens eigenaar van de Pearle winkel in Heiloo.

"De winkel is prachtig en wordt al wordt al door velen gevonden! We zijn dan ook supertrots," vertelt franchisenemer Michael van Kouwenhove enthousiast. Aan de wanden van zijn overzichtelijke, gezellige winkel hangen de mooiste monturen. Op dit moment hebben we dan ook een leuke actie waarbij je leeftijd je korting in euro's oplevert. U bent van harte welkom in onze winkel vraag daar naar de voorwaarden. Voor ieder is er wat wils, van jong tot ouder is er voordeel te halen.

Familiebedrijf

Voor Michael is dit zijn tweede Pearle winkel. Hij is al trotse eigenaar van Pearle Opticiens Heiloo die 8 jaar geleden is geopend. Michael is daar samen met zijn moeder begonnen, de winkel bestaat inmiddels uit een team van 7 medewerkers waarvan 4 gediplomeerde opticiens. Michael is al meer dan 30 jaar werkzaam in de optiek, en heeft dus de nodige ervaring opgedaan. "Per 1 november is ons team weer uitgebreid met een gediplomeerde opticien, zodat we in zowel Heiloo als Alkmaar de Hoef iedereen goed kunnen helpen" vertelt Michael. Meteen vanaf de opening draait hier alles om de allerbeste zorg voor je ogen. "Dat betekent bijvoorbeeld dat elke oogmeting wordt uitgevoerd door een ervaren opticien. Belangrijk, want elk oog is anders en vaak hebben je linker- en rechteroog een andere sterkte nodig.

Loop gewoon binnen in onze nieuwe winkel aan de van Ostadelaan 272 in Alkmaar – De Hoef. Kom langs wanneer het jou uitkomt, of maak alvast een afspraak via www.pearle.nl. Bijvoorbeeld voor een gratis oogmeting!