Joris' Kerstboomdiner in Alkmaar

Algemeen
Joris' Kerstboomdiner is in Alkmaar.
Joris' Kerstboomdiner is in Alkmaar. (Foto: Stijn Ghijsen)

ALKMAAR - Kerst vier je samen! Daarom organiseren sociaal buurtrestaurant Resto VanHarte en KRO-NCRV samen op meer dan dertig plekken in Nederland Joris' Kerstboomdiners. Iedereen is welkom om hier samen met buurtgenoten te genieten van heerlijk eten, mooi gedekte tafels en sfeervolle kerstversiering.

In Alkmaar vindt het diner plaats op 18 december in De Vleugels op Terborchhof 1 en op 24 december in wijkcentrum Overdie op Van Maerlantstraat 8-10. Kom gezellig langs om te eten: alleen of samen met partner, vriend, vriendin, collega of buurman en geniet van een heerlijk driegangendiner in goed gezelschap. De prijs is zes euro per persoon. De diners starten om 18.00 uur. Kijk op https://doen.kro-ncrv.nl/joriskerstboomdiner voor meer informatie en boek je ticket. Tickets bestellen kan uitsluitend via de website van de KRO-NCRV of via telefoonnummer 0900 – 7007 004.

Dierbare in het licht zetten

Tijdens het Joris' Kerstboomdiner krijgen gasten, net als bij het tv-programma, de kans om een dierbare te bedanken, sorry tegen te zeggen of een vriendschap te vieren. Kortom, wie zet jij in het licht? Neem een foto mee van hem of haar tijdens het Joris' Kerstboomdiner.

Ontmoetingsplaats

Tv-presentator en Resto VanHarte ambassadeur Joris Linssen: 'Er begint een traditie te ontstaan rondom Joris' Kerstboom. De donkere decemberdagen zijn bij uitstek geschikt om extra stil te staan bij familie en vrienden. In de tien jaar dat we dit programma maken, heb ik gemerkt dat daaraan een enorme behoefte is. Doordat we dit jaar op zoveel locaties aanwezig zijn, bieden we iedereen een kans om iemand in het licht te zetten. Joris' Kerstboom is een ontmoetingsplaats vol liefde en saamhorigheid.' Meer weten over Joris' Kerstboom? Kijk dan op www.joriskerstboom.nl