De meiden van DuRF zouden graag optreden tijdens het kerstconcert van Cor Bakker, wie helpt ze dit te bewerkstelligen?
De meiden van DuRF zouden graag optreden tijdens het kerstconcert van Cor Bakker, wie helpt ze dit te bewerkstelligen? ((Foto: Aangeleverd))
VIDEO

DuRF wil optreden met Cor Bakker

ALKMAAR - Duènde, Robin en Fleur vormen samen de meidengroep DuRF. Dolgraag willen ze optreden tijdens het kerstconcert van Cor Bakker in de Grote Kerk van Alkmaar, maar ze hebben wel wat hulp nodig om dat voor elkaar te krijgen.

De meiden van DuRF hebben twee weken geleden al een beetje kerst gevierd. Als je drie gekleurde kerstvrouwtjes met pony voorbij hebt zien komen, dan kan dat kloppen. Voor hun nieuwe kerstlied 'A Happy Christmas Song' is een hartverwarmende videoclip gemaakt, met de omgeving van Koedijk en het Geestmerambacht als achtergrond. Ze lopen naar de boerderij aan de Kanaaldijk, om daar samen met de pony (in huis!) kerst te vieren. Duènde, Robin en Fleur, zijn drie vriendinnen die graag zingen. Hun groepje bestaat nog maar net en toch hebben ze met hun meerstemmige zang al heel wat harten veroverd.

Na het opnemen van de kerstclip hebben ze een nieuw 'project'. Ze willen graag zondag 22 december samen met Cor Bakker optreden in de Grote Kerk van Alkmaar. Alleen als ze 10.000 weergaven hebben op de kerstvideo via YouTube, mogen ze optreden tijdens Bakkers kerstconcert. Help deze talentvolle meiden, bekijk en deel de video en geniet van de prachtige en hartverwarmende beelden en mooie samenzang.

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Alkmaar!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op leuke prijzen! Deze worden bekendgemaakt in de nieuwsbrief. Daarnaast ontvang je natuurlijk elke week het belangrijkste nieuws!

* verplicht veld

 

Meer berichten