Trio Bartolussi.
Trio Bartolussi. ((Foto: aangeleverd))

Bijzondere optredens in museumhoeve Overslot

EGMOND AAN DEN HOEF - Trio Bartolussi speelt zondag 1 december in Overslot met een melange van Italiaanse filmmuziek, bossa's en samba's, oude en nieuwe tango's en jazz uit vervlogen tijden.

De groep, opgericht in 2012 door pianist Gianfranco Bartolussi, bestaat naast de naamgever uit Renata Rossa op zang en accordeon en Daniele Coccolamante op contrabas. De muziek van het trio is in al zijn variatie duidelijk herkenbaar. Bartolussi en zijn mede musici zoeken altijd het evenwicht tussen melancholie en levenslust, tussen vocaal en instrumentaal. Heerlijke luister- en dansmuziek voor deze duistere dagen. Het optreden begint om 16.00 uur en er wordt een vrijwillige bijdrage voor de muzikanten gevraagd. Kom wel op tijd want vol is vol!

Bevlogen

Zaterdag 30 november is er vanaf 14.30 een lezing over muziek en uitvaarten. Vijf bevlogen muzikanten vertellen over hun muziek en over hun ervaring met muziek maken bij uitvaarten en uiteraard gaan zij ook optreden. Violiste Martine Nijenhuis, een muziektrio bestaande uit Sandra Kox op altviool en piano, Evelien Dubbeldam op cello en Willem Nijman op violoncello, en harpiste Merel Naomi. Voor vragen en opgave: Wilma Alleman, Wilma@charonuitvaartbegeleiding.nl o.v.v.naam en het aantal personen die meegaan. Gratis entree, parkeren kan op De Weidjes i.v.m. Fjoertoer

Museumhoeve Overslot, gelegen aan de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef is elk weekend open vanaf 14.00 uur.

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Alkmaar!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op leuke prijzen! Deze worden bekendgemaakt in de nieuwsbrief. Daarnaast ontvang je natuurlijk elke week het belangrijkste nieuws!

* verplicht veld

 

Meer berichten