Winterfair Alkmaar.
Winterfair Alkmaar. ((Foto: aangeleverd))

Oude stad ondergedompeld in kerstsfeer

ALKMAAR - Vuurschalen, kraampjes vol lekkers, een kerstkoor en fraai versierde etalages. De Oude Stad verandert zaterdag 14 en zondag 15 december van 12.00 tot 17.00 uur in kerstsfeer.

Bezoekers kijken vanaf de kant naar de operazangeres die in haar gekleurde en verlichte jurk aria's van Mozart en Pucchini zingt op het water bij het Waagplein. Verderop in de stad ontmoeten zij een dame met een schitterende jurk aan: je mag een kerstkaartje uit haar jurk kiezen, beschrijven en posten in de brievenbus op haar rug. Bezoekers kijken verwonderd rond en weten nog niet wat hen verderop in de smalle straatjes te wachten staat. Slenterend langs en door de bijzondere en originele winkels, op zoek naar het perfecte kerstcadeau, -outfit of decoratie, worden zij verrast door singersongwriters, een ijssculptuur en een getekende kerststal. In het Winterhuis met Winterprinsessen kun je tegen een kleine donatie een wens-kerstbal samenstellen ten behoeve van een goed doel.

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Alkmaar!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op leuke prijzen! Deze worden bekendgemaakt in de nieuwsbrief. Daarnaast ontvang je natuurlijk elke week het belangrijkste nieuws!

* verplicht veld

 

Meer berichten