Close-up.
Close-up. ((Foto: aangeleverd))

Close-Up geeft eerste Snertconcert in Alkmaar

ALKMAAR - De Alkmaarse vocal group Close-Up behaalde begin november in Rotterdam de derde plaats in de hoogste klasse van het BALK TOPfestival, de landelijke competitie voor koren en vocal groups.

Zondagmiddag 8 december kan iedereen in Alkmaar beluisteren waarom ze op het erepodium belandden: dan geeft Close-Up haar eerste Snertconcert, in de Sint Laurentiuskerk aan het Verdronkenoord. Het is het eerste concert in een serie van drie Snertconcerten.

Warm winters

Daarmee geeft Close-Up geen slecht concert, integendeel: het wordt een warm winters samenzijn waarbij de Alkmaarse vocal group prachtige a capella nummers zingt die passen bij het seizoen. Denk aan sfeervolle ballads en onverwachte kerstsongs die weinig groepen ten gehore brengen. Ook de prijswinnende nummers van het TOPfestival komen voorbij. Na afloop trakteert Close-Up het publiek op een heerlijke kop ambachtelijke erwtensoep met roggebrood en spek.

Kaarten

De concertreeks wordt gehouden in kerken die bekend staan om hun geweldige klank en sfeer. Kaarten zijn te koop via www.vocalgroupcloseup.nl/kaarten voor € 12,50 (t/m 15 jaar: € 7,50). Alkmaar zondag 8 december om 15.00 uur St. Laurentiuskerk, Verdronkenoord 68.

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Alkmaar!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op leuke prijzen! Deze worden bekendgemaakt in de nieuwsbrief. Daarnaast ontvang je natuurlijk elke week het belangrijkste nieuws!

* verplicht veld

 

Meer berichten