(Foto: Marty Moffatt)

The Eagles have landed in Alkmaar

ALKMAAR – Ze staan wereldwijd bekend als de beste Eagles tribute band en vrijdag 6 december staan de Ultimate Eagles op de planken van Podium Victori

The world's greatest Eagles show, zo noemen kenners, collega-muzikanten en niet in de laatste plaats de fans de band die binnenkort in Alkmaar neerstrijkt. Beter dan wie ook, behalve natuurlijk The Eagles zelf, vertolkt Ultimate Eagles de legendarische meerstemmige songs van de country- en bluegrassband die haar hoogtijdagen in de jaren '70 vierde met 'Desperado', 'Lyin' Eyes', 'New Kid In Town' en 'Hotel California'. Met name het handelsmerk - loepzuivere zangharmonieën, soms zelfs vierstemmig - maken The Eagles geen makkelijke band om te kopiëren.

Ultimate Eagles doet dat tòch, en niet zo zuinig ook. De vijf bandleden zijn gelouterde muzikanten, op wier cv's namen prijken als Queen, Stevie Wonder, Cliff Richards, John Legend, Van Morrison en Paul McCartney. Onder leiding van frontman Danny Vaughn heeft de band zich op het oeuvre van The Eagles gestort en het resultaat kan op goedkeuring van The Eagles zelf rekenen: een betere recensie kun je je niet wensen als tribute band.

Tickets via www.podiumvictorie.nl.

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Alkmaar!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op leuke prijzen! Deze worden bekendgemaakt in de nieuwsbrief. Daarnaast ontvang je natuurlijk elke week het belangrijkste nieuws!

* verplicht veld

 

Meer berichten