Suddenly Years Align.
Suddenly Years Align. ((Foto: aangeleverd))

Koffieconcert Vita-Nova in Alkmaar

ALKMAAR - Het seniorenorkest van de Alkmaarse accordeonvereniging Vita-Nova verzorgt zondag 15 december in opmaat naar de kerstdagen haar jaarlijkse koffieconcert in Taqa Theater De Vest te Alkmaar. Het concert begint om 11.00 uur.

Het repertoire van Vita -Nova is zeer divers; op het programma staan onder meer Letzter Frühling (van Edvard Grieg), Ben en Koning Voetbal. Het concert wordt afgesloten met enkele liederen in kerstsfeer.

SYA

Aan dit concert wordt medewerking verleend door de muziekgroep SYA (Suddenly Years Align). SYA bestaat uit drie dames, die zang ondersteunen met muzikale begeleiding op gitaar, mandoline, accordeon en percussie. SYA speelt naast covers in een eigen jasje ook eigen werk. Ze laten zich daarbij inspireren door pop-, folk- en countrymuziek.

De kaarten voor het concert kosten € 10,- inclusief een kopje koffie en zijn aan de zaal verkrijgbaar. Ook zijn ze vooraf te bestellen bij J. Rol 072-5125627.

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Alkmaar!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op leuke prijzen! Deze worden bekendgemaakt in de nieuwsbrief. Daarnaast ontvang je natuurlijk elke week het belangrijkste nieuws!

* verplicht veld

 

Meer berichten