(Foto: aangeleverd)

Alkmaarse Café Het Is Nooit Te Laat in de prijzen!

ALKMAAR - Café Het Is Nooit Te Laat bestaat sinds maart 2008 en is gevestigd aan de Gedempte Nieuwesloot 87. Eerst nog als V.O.F. en sinds 2018 als eenmanszaak. Eigenaresse Ria Bruinsma wilde op een goed moment zelfstandig verder. Dit doet ze niet alleen, ze heeft een team van goede mensen om zich heen. Donderdag 28 november werd het café uitgeroepen tot Café/Bar van het Jaar in de gemeente Alkmaar.

Dit jaar kreeg Ria het bericht van de Nederlandse Horecaprijzen Nederland dat zij genomineerd was voor de prijs Café/Bar van het Jaar in de gemeente Alkmaar. Er kon gestemd worden vanaf 24 oktober tot en met 24 november. Elke tussenstand gaf aan dat het café op de eerste plaats stond. Toch was het nog afwachten. Vandaag kwam dan het bericht binnen. Café Het Is Nooit Te Laat is Café/Bar van het Jaar in de gemeente Alkmaar. Een grote opsteker voor Ria en haar medewerkers. De awarduitreiking staat gepland op 20 januari 2010.


Meer weten over de kersverse winnaar? Kijk dan op www.cafehetisnooittelaat.nl of op de Facebookpagina.

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Alkmaar!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op leuke prijzen! Deze worden bekendgemaakt in de nieuwsbrief. Daarnaast ontvang je natuurlijk elke week het belangrijkste nieuws!

* verplicht veld

 

Meer berichten