Papaver verzorgt een zoete avond improtheater
 Papaver verzorgt een zoete avond improtheater ((Foto: aangeleverd))

Papaver brengt zoete avond improtheater in Artiance Alkmaar

ALKMAAR - December is de maand van zoet. En wie zoet is krijgt lekkers. Van sint, piet en de kerstman. Glazuurspringend stuitervoer. Een met chocolade overgoten ijstaart. Samen voor het warme haardvuur. Papaver nodigt iedereen deze maand uit voor een zoete impro-voorstelling.

In het zoete licht van het Artiance-theater kan worden gekeken naar een lange improvisatievoorstelling en een theatersportwedstrijd. Een leuke avond - waarin niets vooraf vast staat - is gegarandeerd. Papaver speelt De Spaken. 'De Spaken' is een vorm van improvisatietheater waarbij de openingsscène de basis vormt van de voorstelling. Deze korte scène komt verschillende malen voorbij en verbindt alle andere scènes. De relatie is niet altijd meteen duidelijk, maar op het einde valt alles op zijn plaats.

Absurde voorstelling

Deze vorm van improvisatietheater heeft alle ingrediënten voor een grappige, emotionele en absurde voorstelling. En natuurlijk bepaalt het publiek het onderwerp van het stuk. Theatersportwedstrijd: Na de pauze kunnen bezoekers genieten van een ouderwetse theatersportwedstrijd. Er worden met twee teams verschillende spelvormen gespeeld. Nog niet bekend met theatersport? Om en om spelen twee teams kleine scènes op basis van suggesties van het publiek. Zij bepalen de locatie, de emotie of een belangrijk voorwerp. Dit vormt de basis voor de scène. Vertederend, zinnenprikkelend, lachwekkend of wordt het zoete wraak? Bezoekers gaan het meemaken. Een jury bepaalt samen met publiek wie de winnaar wordt van de avond en dus naar huis gaat met de eeuwige roem en de herinnering aan een geweldige avond. Zonder publiek kan de voorstelling niet van start gaan. Dus wees zoet, kom kijken en beleef een fantastische avond.

Suggesties

Papaver improvisatietheater Papaver is een van Nederlands grootste verenigingen op gebied van improvisatietheater. Tijdens een voorstelling ligt niets vast. De voorstellingen ontstaan ter plekke op basis van suggesties van het publiek. Papaver speelt voorstellingen door heel het land, maar ook in thuisbasis Alkmaar is Papaver zeer regelmatig te zien. Aanvang: zaterdag 14 december van 20.00 tot 22.00 uur (zaal open: 19.30 uur). Locatie: Artiance, Canadaplein 3, Alkmaar Kaarten: € 8.50 Meer informatie: https://www.papaver.info/zoete-avond-improtheater/?utm_source=pers&utm_medium=web site&utm_campaign=zoet

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Alkmaar!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op leuke prijzen! Deze worden bekendgemaakt in de nieuwsbrief. Daarnaast ontvang je natuurlijk elke week het belangrijkste nieuws!

* verplicht veld

 

Meer berichten