Marjolein Hoedjes maakt veelkleurige potloodtekeningen van mensfiguren.
Marjolein Hoedjes maakt veelkleurige potloodtekeningen van mensfiguren. ((Foto: aangeleverd))

Expositie Art with a Heart in Alkmaar

ALKMAAR - Tekenares Marjolijn Hoedjes exposeert in het nieuwe jaar in ontmoetingscentrum De Sociëteit aan het Luttik Oudorp te Alkmaar.

Marjolijn maakt LUKKI's. Dit zijn veelkleurige potloodtekeningen van mensfiguren in verstilde beweging waarbij het hart centraal staat. "Mijn afbeeldingen zijn geïnspireerd op levensvragen waar iedereen zich wel in kan herkennen", aldus Marjolijn Hoedjes. "De LUKKI's kunnen je raken, aanzetten tot nadenken of je gewoon doen glimlachen. Voor De Sociëteit heb ik LUKKI's uitgekozen speciaal met het oog op de periode van goede voornemens voor het nieuwe jaar. Een expositie die kan inspireren!"

Over de tekenares

Marjolijn Hoedjes (1969) heeft de LUKKI's zelf bedacht. De ontwerpen zijn ontstaan in een creatief proces waarin de levensvraag letterlijk en figuurlijk wordt gesteld. Ambachtelijke kunstwerkjes 'uit het hart voor het hart'. Meerdere LUKKI afbeeldingen en de contactgegevens van Marjolijn zijn te vinden op: www.facebook.com/lukkidesign.

Locatie

De expositie wordt gehouden van 2 januari tot 18 februari 2020 in ontmoetingscentrum De Sociëteit aan het Luttik Oudorp 78 te Alkmaar.
Openingstijden Sociëteit: maandag tot en met donderdag van 9 tot 13 uur (óf als de deur open is voor activiteiten).

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Alkmaar!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op leuke prijzen! Deze worden bekendgemaakt in de nieuwsbrief. Daarnaast ontvang je natuurlijk elke week het belangrijkste nieuws!

* verplicht veld

 

Meer berichten