Willeke Alberti ontroert bewoners bij Magentazorg in de regio.
Willeke Alberti ontroert bewoners bij Magentazorg in de regio. ((Foto: aangeleverd))

Willeke Alberti ontroert in Alkmaar en Heerhugowaard

ALKMAAR/HEERHUGOWAARD - Magentazorg heeft in de maand november de bewoners van haar locaties getrakteerd op een prachtige concertenreeks van Willeke Alberti.

Willeke trad op bij Revalidatie Magentazorg in Alkmaar, Oudtburgh in Bergen en Zuyder Waert in Heerhugowaard. Voor bewoners van de overige Magentazorglocaties werd een speciaal concert in een eventcentre in Heerhugowaard georganiseerd.

Feest van herkenning

Het was één groot feest van herkenning voor de bewoners. Ze zongen volop mee met de herkenbare gouwe ouwen en waren zichtbaar ontroerd. Teamcoach Debbie Neuteboom kijkt met een zeer goed gevoel terug op de optredens van Willeke. ''Magentazorg wilde de bewoners op een mooie belevenis trakteren en dat is goed gelukt! De optredens waren stuk voor stuk geweldig, bewoners hebben genoten en waren ontzettend enthousiast. Willeke is een fantastische sfeermaker en weet de mensen echt te raken met haar stem en warme persoonlijkheid."

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Alkmaar!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op leuke prijzen! Deze worden bekendgemaakt in de nieuwsbrief. Daarnaast ontvang je natuurlijk elke week het belangrijkste nieuws!

* verplicht veld

 

Meer berichten