Snelcursus diplomazwemmen in De Hout.
Snelcursus diplomazwemmen in De Hout. ((Foto: aangeleverd))

Snelcursus diplomazwemmen in Zwembad De Hout Alkmaar

ALMAAR - Zwembad De Hout organiseert deze kerstvakantie een snelcursus voor diploma B en diploma C. Het is mogelijk om diploma B in drie dagen en diploma C in 5 dagen te halen.

Ook wie niet in De Hout op zwemles zit, kan meedoen met de snelcursus. Wie het diploma niet binnen deze dagen haalt, kan kosteloos doorstromen naar de reguliere B- of C-zwemlessen in zwembad De Hout of zwembad Hoornse Vaart. Aanmelden kan bij de receptie of via zweminfo@alkmaarsport.nl. voor meer informatie ga naar www.zwembaddehout.nl/snelcursus.

Meer informatie

Kinderen kunnen dinsdag 24, maandag 30 december of donderdag 2 januari starten met de snelcursus B. Daarnaast start maandag 30 december de snelcursus C. Alle zwemlessen starten om 09.00 uur en eindigen om 13.00 uur in zwembad De Hout. De kosten voor het B-diploma bedraagt €169,- en voor het C-diploma €200,-. Aanmelden kan bij de receptie van de Hoornse Vaart of mail naar zweminfo@alkmaarsport.nl. Voor meer informatie ga naar www.zwembaddehout.nl/snelcursus.

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Alkmaar!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op leuke prijzen! Deze worden bekendgemaakt in de nieuwsbrief. Daarnaast ontvang je natuurlijk elke week het belangrijkste nieuws!

* verplicht veld

 

Meer berichten