Beleef en Bewonder Winterfair Alkmaar.
Beleef en Bewonder Winterfair Alkmaar. ((Foto: Luciänne van der Stouwe))

Beleef en Bewonder Winterfair Alkmaar

ALKMAAR - Nieuwsgierig naar het huis van de kerstman? Neem dan een kijkje bij de Visbanken. Kijk naar een schitterend optreden van De Drijvende Diva* bij het Waagplein of kom gezellig marshmallows roosteren bij het kampvuur op de Mient, onder de gezellige klanken van kerstliedjes. Zaterdag 14 en zondag 15 december vindt Winterfair Alkmaar tussen 12.00 en 15.00 uur plaats in De Oude Stad.

Ook dit jaar is er weer genoeg te zien en beleven. Bewonder de mooi opgemaakte etalages en word verrast door verschillende acts tijdens het zoeken naar het perfecte kerstcadeau, -outfit of decoratie. Word meegetrokken in een paar uur durende ijssculpturendemonstratie bij de Wijde Glop of poseer op een 3D-tekening bij het Fnidsen. Vergeet niet een persoonlijk kerstkaartje te sturen bij de dame met de schitterende jurk in de Hekelstraat. Eerlijk is eerlijk, iemand verrassen met een persoonlijke kerstkaart is toch het allerleukste?

Geniet van de mooie klanken van de singersongwriters in de smalle straatjes en kom langs in het Winterhuis met Winterprinsessen bij de Waagtoren, waar men tegen een kleine donatie een wens-kerstbal samen kan stellen, ten behoeve van een goed doel. Kortom: Genoeg te zien en te beleven voor het hele gezin!

* Concept en kostuumontwerp: Victorine Pasman. Sopraan: Frédérique Klooster.

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Alkmaar!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op leuke prijzen! Deze worden bekendgemaakt in de nieuwsbrief. Daarnaast ontvang je natuurlijk elke week het belangrijkste nieuws!

* verplicht veld

 

Meer berichten