Gratis vuurwerkbrillen en oordoppen bij Noordwest.
Gratis vuurwerkbrillen en oordoppen bij Noordwest. ((Foto: aangeleverd))

Gratis vuurwerkbrillen en oordoppen bij Noordwest Alkmaar

ALKMAAR - Noordwest Ziekenhuisgroep en MSNW (Medisch Specialisten Noord West) delen donderdag 12 december van 13.00 uur tot 16.00 uur gratis vuurwerkbrillen en oordoppen uit op locatie Alkmaar. Ook is hier informatie te vinden over het veilig afsteken van vuurwerk. De stands zijn te vinden bij de hoofdingang en de ingang Metiusgracht.

Noordwest en MSNW vinden preventie heel belangrijk, omdat het veilig afsteken van vuurwerk veel leed kan voorkomen. Daarom brengen zij het dragen van vuurwerkbrillen en oordoppen tijdens het afsteken van vuurwerk bij het publiek onder de aandacht. Naast de stands geven de specialismen KNO (keel-, neus- en oorheelkunde), plastische chirurgie en oogheelkunde een presentatie aan de groepen 7 en 8 van basisschool Kardinaal de Jong uit Alkmaar.

MSNW heeft een samenwerkingsovereenkomst met Noordwest Ziekenhuisgroep. MSNW bestaat onder andere uit 182 medisch specialisten. Zie voor meer informatie www.msnw.nl. Meer weten over deze actie? Zie www.nwz.nl/agenda.

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Alkmaar!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op leuke prijzen! Deze worden bekendgemaakt in de nieuwsbrief. Daarnaast ontvang je natuurlijk elke week het belangrijkste nieuws!

* verplicht veld

 

Meer berichten