Gezellig meezingen in de Grote Kerk.
Gezellig meezingen in de Grote Kerk. ((Foto: archief Rodi Media))

Meezingen in de Grote Kerk

ALKMAAR - Gezellig meezingen met kerstliederen. Het kan zaterdagavond 21 december in de Grote Kerk van Alkmaar tijdens de Volkskerstzang. De Grote Kerk is prachtig versierd, het orkest, een aantal koren en vele andere enthousiaste mensen staan klaar voor een mooie avond waarbij we samen met jong en ouder de traditionele kerstliederen zingen.

Het vrouwenkoor Canto Picasso, meidengroep DuRF, het vertrouwde project- koor en anderen brengen liederen ten gehore, maar het belangrijkste is de samenzang, begeleid door het beroemde orgel van de Grote Kerk en Harmonieorkest Aurora. De kerk gaat om 19.00 uur open, het programma begint om 19.30, maar wees op tijd, want er zijn altijd veel belangstellenden voor deze bijzondere avond. Na afloop is er koffie of thee met een echte kersttraktatie. Bij de uitgang is er een collecte voor een vrijwillige bijdrage.

Kijk voor meer informatie op www.volkskerstzang-alkmaar.nl

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Alkmaar!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op leuke prijzen! Deze worden bekendgemaakt in de nieuwsbrief. Daarnaast ontvang je natuurlijk elke week het belangrijkste nieuws!

* verplicht veld

 

Meer berichten