Kerstnachtviering in de Terp.
Kerstnachtviering in de Terp. ((Foto: aangeleverd))

Kerstnachtviering in de Terp Oudorp

OUDORP - De intieme kerkruimte is er helemaal klaar voor en prachtig versierd op die bijzondere avond voor kerst. Vanaf 20.30 zijn de deuren open en klinkt vrolijke muziek. De dienst is van 21.00 tot 22.00 uur.

Het thema dit jaar is: 'Blijdschap omarmen. Het gaat over de engelenstem: zie, ik verkondig jullie grote blijdschap voor de hele gemeenschap!'

De talentvolle Adinde Broersen zingt dit jaar weer solo en wordt begeleid door piano (Stefan Broersen), tenorsax (Peter Swier) en percussie (Rens Boerke) . Stefan bespeelt voor samenzang ook het weer gerestaureerde Ypmaorgel. Inge de Bree speelt trompet vanaf de orgelgalerij. Er worden En mooie oude en nieuwe liederen gezongen. Ferdinand van Melle is de voorganger en staat voor korte meditaties bij teksten en liederen.

Na afloop is er weer warme chocomel en glühwein, allemaal verzorgd door heel wat vrijwilligers. Iedereen is van harte welkom.

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Alkmaar!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op leuke prijzen! Deze worden bekendgemaakt in de nieuwsbrief. Daarnaast ontvang je natuurlijk elke week het belangrijkste nieuws!

* verplicht veld

 

Meer berichten