Beginnende talenten schitteren op het ijs.
Beginnende talenten schitteren op het ijs. ((Foto: aangeleverd))

Een lange zondag kunstschaatsen...

ALKMAAR - De jaarlijkse Alkmaarse Waagbokaal vormt dit seizoen het toneel voor een lange zondag vol met kunstschaatsen op de Meent Bauerfeind.

Maar liefst 125 deelnemers van verschillende clubs uit heel Nederland hebben zich ingeschreven voor de wedstrijd in Alkmaar. Een record! Vanwege het grote aantal deelnemers begint de wedstrijd reeds om 9.00 uur en deze duurt tot ongeveer 18.00 uur. De organisatie is er trots op deze mooie wedstrijd jaarlijks te mogen organiseren in sportcomplex De Meent en beginnende talenten te kunnen laten schitteren op het ijs. Op de vroege zondag 15 december gaan de allerjongste kunstschaatsers van start. Vanuit de Alkmaarsche IJsclub laten deze dag in totaal elf schaatsers hun kür aan de jury zien in de beginnende categorieën Starters, Pupillen en Aspiranten.

Gratis

De wedstrijd is gratis toegankelijk, Horeca TRCK is de gehele dag geopend en er zijn diverse verkoopstands in de hal aanwezig. Bezoekers kunnen zich op deze dag bij de ontvangstbalie tevens inschrijven voor een leuke actie in de kerstvakantie! Drie snuffellessen voor maar 15 euro, voor de leefdstijdscategorie tot en met 15 jaar en vanaf 16 jaar en ouder.

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Alkmaar!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op leuke prijzen! Deze worden bekendgemaakt in de nieuwsbrief. Daarnaast ontvang je natuurlijk elke week het belangrijkste nieuws!

* verplicht veld

 

Meer berichten