Vocaal Ensemble Bamestra Nova.
Vocaal Ensemble Bamestra Nova. ((Foto: aangeleverd))

Bamestra Nova zingt in het witte kerkje in Oudorp

OUDORP - Vocaal ensemble Bamestra Nova verzorgt ook dit jaar weer een aantal kerstconcerten in de Kop van Noord-Holland.

Het ensemble geeft 22 december een concert in De Terp (het witte kerkje) in Oudorp. Het concert van vorig jaar in dezelfde kerk was volledig uitverkocht. Dit jaar komt het gezelschap terug met een nieuw (kerst)programma. Voor de pauze wordt het eerste deel uitgevoerd van het oratorium The Light of the World dat in 1873 door Arthur Sullivan werd gecomponeerd. Het oratorium (in tegenstelling tot een opera is er geen decor, zijn er geen geacteerde scenes en speciale kostuums) is gebaseerd op het leven van Christus. In het eerste gedeelte wordt de geboorte van Christus bezongen.

Wisselende muziekstijlen

Bamestra Nova voert dit werk uit met eigen solisten onder leiding van pianist/dirigent Jean-Luc Vriend. Na de pauze wordt een keur aan liederen ten gehore gebracht die alle in de maand december regelmatig te beluisteren zijn. Nummers van verschillende tijden, uit wisselende muziekstijlen, in diverse talen. Bezoekers gaan zeker met een kerstgevoel naar huis! De toegangsprijs voor dit concert bedraagt 16,50 euro, dat inclusief €1,50 voor een pauzedrankje. Aanvang van het concert is 15.00 uur.

Kaarten

Het is aan te bevelen om kaarten vooraf te reserveren via de website www.bamestranova.nl of via het mailadres kaarten@bamestranova.nl. Bamestra Nova ziet ernaar uit vele bezoekers te ontmoeten op dit kerstconcert 2019. Meer informatie ook op www.bamestranova.nl

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Alkmaar!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op leuke prijzen! Deze worden bekendgemaakt in de nieuwsbrief. Daarnaast ontvang je natuurlijk elke week het belangrijkste nieuws!

* verplicht veld

 

Meer berichten