Conny Janssen Danst.
Conny Janssen Danst. ((Foto: Andreas Terlaak))

Conny Janssen Danst op planken Vest

ALKMAAR - Conny Janssen Danst gaat sinds 6 december op theatertournee met de nieuwe avondvullende productie 'KIEM', een dansvoorstelling over veerkracht, levensdrift en de drang om uit te breken. De livemuziek in de voorstelling is gecomponeerd en wordt gespeeld door Budy Mokoginta en Mark Schilders. 'KIEM' is dinsdag 14 januari om 20.15 uur te zien in TAQA Theater De Vest in Alkmaar.

Drang om uit te brekenNa 'BROOS' is 'KIEM' opnieuw een persoonlijk werk voor choreograaf Conny Janssen. Voor BROOS liet zij zich inspireren door ouderdom, jeugd en de kwetsbaarheid van het leven tijdens alle levensfases. De voorstelling 'KIEM' gaat over het gevecht dat geleverd moet worden om te kunnen ontsnappen aan dat wat je tegenhoudt, over de drang om uit te breken. Het verlangen het lichaam vol te zuigen met verse lucht om met hernieuwde energie ongekende mogelijkheden te kunnen omarmen. LivemuziekNaast een internationaal en avontuurlijk dansersensemble, stelt Conny Janssen voor 'KIEM' een verrassend muzikaal duo samen. Budy Mokoginta is gitarist en multi-instrumentalist en produceert elektronische soundscapes. Mark Schilders heeft een achtergrond als percussionist en bespeelt daarnaast een variëteit aan elektronische instrumenten. Beiden zijn met een nieuw gecomponeerde soundtrack live te horen in KIEM.

Kaarten via www.taqatheaterdevest.nl of de kassa, 072- 5489999.

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Alkmaar!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op leuke prijzen! Deze worden bekendgemaakt in de nieuwsbrief. Daarnaast ontvang je natuurlijk elke week het belangrijkste nieuws!

* verplicht veld

 

Meer berichten