Sportspektakel in De Rijp
Sportspektakel in De Rijp ((Foto: aangeleverd))

Sportspektakel sporthal de Oosterven

DE RIJP - Sporthal De Oosterven in de Rijp vormt maandag 23 december het decor voor een sportinstuif. Speciaal voor kinderen van 1 tot en met 12 jaar wordt op deze dag in de kerstvakantie een sportieve dag georganiseerd. Van 10.00-12.00 uur (dreumesen) en 13.00-16.00 uur (6 tot en met 12 jaar) kunnen zij zich vermaken met sportclinics, luchtkussens en andere sportieve sporten en spelletjes.

De sportinstuif in De Rijp is een leuke activiteit in de Kerstvakantie voor alle kinderen uit Graft-De Rijp en Schermer. Kinderen kunnen deze dag diverse sportclinics volgen. Daarnaast vermaken de deelnemers zich op de luchtkussens en bij de andere spelactiviteiten die door stagiaires van de opleiding Sport & Bewegen begeleid worden, onder supervisie van een coördinator van Alkmaar Sport. Op deze manier kunnen de kinderen kennismaken met nieuwe sporten en ook gewoon lekker bezig zijn. De entree bedraagt € 3,50 per kind, aanmelden is niet nodig. Kijk op de website www.alkmaarsport.nl/sportspektakel-derijp voor meer informatie. Ook kinderen van kinderdagopvang en buitenschoolse opvang zijn welkom bij de instuif, informeer hiervoor naar het speciale groepstarief.

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Alkmaar!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op leuke prijzen! Deze worden bekendgemaakt in de nieuwsbrief. Daarnaast ontvang je natuurlijk elke week het belangrijkste nieuws!

* verplicht veld

 

Meer berichten