Gratis naar Freek Vonk, IJsbaan De Meent of Hoornse Vaart?

Algemeen
Ga met Freek Vonk op avontuur.
Ga met Freek Vonk op avontuur. (Foto: aangeleverd)

REGIO - Tijdens de kerstvakantie zijn er tal van mogelijkheden om er een onvergetelijke tijd van te maken. Van uitjes met vrienden tot op pad gaan met het hele gezin. Rodi Media geeft in samenwerking met enkele relaties leuke prijzen weg. Alle lezers van onze nieuwsbrief doen automatisch mee met deze winactie. Schrijf je in en maak kans op vier kaarten voor Freek Vonk, ijsbaan De Meent of de Hoornse Vaart.

Freek Vonk geeft op 27, 28, 29 en 30 december shows in de AFAS LIVE. In de show 'Dwars Door De Wildernis' vertelt Freek over zijn wereldwijde avonturen die hij afgelopen jaar tijdens zijn reizen heeft beleefd. De verhalen worden ondersteund door een spectaculaire show en video's. De Alkmaarse ijsbaan De Meent beschikt over een halfoverdekte 400-meterbaan en een overdekte ijshal. De ijsbaan biedt een groot scala aan activiteiten. In zwembad de Hoornse Vaart is het weer volop kerst. Het animatieteam van Alkmaar Sport pakt uit met gratis animatie op de dinsdag- en zaterdagmiddag. Daarnaast komt op tweede kerstdag de kerstman op bezoek, wordt het zwembad op 21 december tijdens het discozwemmen omgetoverd tot een kerstparadijs.

Schrijf je in voor de Rodi Alkmaar nieuwsbrief via onderstaand formulier en maak kans op vier kaarten. Naast leuke winacties ontvang je elke week het nieuws uit Alkmaar en de wekelijkse E-paper van het Alkmaars Nieuwsblad.