De unieke eigenschappen van Tempur matrassen

Partnerbijdrage
Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

ALKMAAR - Optimale ontspanning en fysiek herstel komen samen als u gaat liggen op een heerlijk bed van Tempur. Het Tempur-matras bezit verschillende unieke eigenschappen: drukverlagend en uiterst comfortabel. Dit zogeheten visco-elastische schuim vormt zich naar de lichamelijke contouren van degene die op de matras ligt.

Heeft u een brede schouderpartij, dan past de matras zich hier naadloos op aan. Ervaart u een pijnlijke druk in de onderrug, dan kan een Tempur-matras deze druk verlichten. Tempur-materiaal is zo ontwikkeld dat het lichaamsgewicht gelijkmatig over het matras wordt verdeeld, hierdoor wordt het ervaren alsof u zweeft. Maar niet alleen de matras speelt een belangrijke rol bij de ondersteuning, de bodem moet de eigenschappen daarvan versterken. Tempur-matrassen passen het best op een schotelbodem. Alle schotels zijn onafhankelijk van elkaar in te stellen, van zacht naar stevig. De schotels stellen we dus af aan de persoon die het gebruikt

Succesvolle combinatie

In veel gevallen creëren we stevigheid rondom de bekkenzone, omdat hier het meeste lichaamsgewicht zit en deze zone daarom de meeste steun behoeft. Doordat het bekken steun krijgt, wordt de rug, schouder en nek namelijk ontlast. Afhankelijk van de schouderbreedte stellen we ook de schouderzone in: des te breder de schouderpartij, des te zachter de schotels in deze zone. Een matras en bodem van Tempur is een succesvolle combinatie. Het matras biedt aantrekkelijk en hoogwaardig comfort, de bodem regelt de gewenste slaaptechnische en ergonomische ondersteuning. Alle slapers zijn anders. Niet alleen qua lichaamsbouw, gewicht en lengte bestaan de nodige verschillen, ook het persoonlijk comfort is voor iedereen anders. Daarom heeft Tempur verschillende matrascategorieën, variërend van relatief zacht tot extra stevig.

Persoonlijk

Bij een persoonlijk adviesgesprek komen we erachter welk matras in combinatie met een persoonlijk ingestelde bodem bij u past – zowel qua comfort als ondersteuning. De slaaptechnische kant concentreert zich vooral op de binnenkant van het bed, maar ook de buitenkant verdient toewijding en aandacht. Daarom maakt Tempur prachtige en hoogwaardige ledikanten, die in tal van uitvoeringen en kleurcombinaties worden gemaakt. De ledikanten zijn niet alleen in uitvoering zeer fraai, ook de stabiliteit van het bed is gegarandeerd in deze bedconstructies. Bodem en matras liggen vast in de omlijnde bedombouw, verschuiven gaat niet en stevigheid, stabiliteit en ondersteuning blijft hierdoor gewaarborgd.

Vrijblijvend

Als u overtuigd bent geraakt van de vele voordelen die Tempur de beddenwereld te bieden heeft, maak dan nu een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek. Mocht u bij dat gesprek direct de keuze maken voor Tempur, dan profiteert u deze winter van een mooie voordeelactie van 50 procent korting op het tweede artikel. Tot snel!

Voor een afspraak kunt telefonisch contact opnemen via 072-5121188. Ook zonder afspraak bent u van harte welkom in onze showroom.

Tempur relax.