Guilty until proven.
Guilty until proven. ((Foto: aangeleverd))

Hollandse whodunnit in De Vest

ALKMAAR - Na het succesvolle The Blackout van '77 is Orkater/Sir Duke terug in Theater de Vest op 5 februari met Guilty until proven. Wie bepaalt wanneer iemand schuldig is? De publieke opinie, de media, de rechter of laat je je leiden door je eigen perspectief? Het muziektheatercollectief Orkater/Sir Duke maakt een eigentijdse whodunnit, geïnspireerd op de klassieker Murder on the Oriënt Express van Agatha Christie. In de voorstelling Guilty until proven wordt met bewuste en onbewuste vooroordelen en verwachtingspatronen gespeeld. De voorstelling is woensdag 5 februari om 20.30 uur in Theater de Vest in Alkmaar te zien.

Na afloop van een schoolfeest wordt in de gymzaal een lijk gevonden. In moordend tempo worden de onderlinge verhoudingen tussen de aanwezigen op scherp gezet. Wie kan voor het ochtendlicht zijn onschuld bewijzen of zich van zijn schuld ontdoen? Orkater/Sir Duke pint je vast op je stoel in een beeldende voorstelling waarin rewind, fast forward en skip intro het tempo bepalen. Met vervreemdende soundscapes, waarin Noord- en West-Afrikaanse en klassieke muziek elkaar ontmoeten, wordt de suspense opgevoerd in deze Hollandse whodunnit.

Tickets: theaterdevest.nl.

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Alkmaar!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op leuke prijzen! Deze worden bekendgemaakt in de nieuwsbrief. Daarnaast ontvang je natuurlijk elke week het belangrijkste nieuws!

* verplicht veld

 

Meer berichten