Kunstenaars welkom op KunstCultuurWeekend Oudorp

Algemeen
Kunstenaars welkom op KunstCultuurWeekend Oudorp
Kunstenaars welkom op KunstCultuurWeekend Oudorp (Foto: aangeleverd)

OUDORP - Het jaarlijkse KunstCultuurWeekend Oudorp vindt dit jaar plaats in het weekend van 15 tot en met 17 mei. Beeldend kunstenaars zijn welkom zich in te schrijven.

Het wordt een spannende mix van beeldende kunst en podiumkunsten. De voorbereidingen van de kunstroute zijn in volle gang. "Met plezier zijn we bezig om van de editie 2020 een mooi en afwisselend geheel te maken. Het is de vijfde keer! Dus ons eerste lustrum", meldt de organisatie. De kunstroute is voor publiek te bezoeken op zaterdag 16 en zondag 17 mei van 12.00 tot 17.00 uur.

Nu al is duidelijk dat er groepsexposities komen in wijkcentrum De Oever, in het kantoor 'De Letterbak' aan de Edisonweg 10, buurthuis de Wachter, cultuurhuis De Wijkplaats. Ook zullen er exposanten zijn, die in eigen atelier of huis de bezoekers verwelkomen. Graag nodigen wij beeldend kunstenaars uit om zich in te schrijven. Het inschrijfformulier is op te vragen via e-mail: kcwkunstroute@gmail.com. Aanmelden kan tot 1 maart 2020. Om de kunstroute te ondersteunen wordt op beide dagen ook live muziek ten gehore gebracht op verschillende locaties.

Meer informatie op www.kunstcultuurweekend.wixsite.com/kcwoudorp