Simone Honijk.
Simone Honijk. ((Foto: aangeleverd))

Simone Honijk en De Minnaar De Brouwerij

ALKMAAR - Simone Honijk en De Minnaar treden vrijdagavond 17 januari om 20.30 uur op in Podiumcafé De Brouwerij in de Sociëteit aan Luttik Oudorp 78. Zij zingt liederen uit haar brede repertoire en wordt muzikaal beleid door Dirk Balthaus (piano) en Thomas Winther Andersen (contrabas). De Salonavond begint om 20.30 uur met de Minnaar van Harold Pinter, gespeeld door het getalenteerde duo Chrissie van Doornum en Rigo Wijdoogen. I

Simone Honijk zingt op eerste Salonavond van dit jaar een heel divers repertoire. Een breed palet aan stijlen komt aan bod. Van Swing en Bebop uit de jaren 40 en 50, latin jazz tot meer moderne jazz met ruimte voor improvisatie. De in 2005 aan het Conservatorium van Amsterdam afgestudeerde Honijk heeft vele concerten op Jazz podia, festivals en cultuurpodia in binnen- en buitenland gegeven. Tijdens haar optreden in De Brouwerij wordt Simone muzikaal begeleid door Dirk Balthaus (piano) en Thomas Winther Andersen (contrabas).

Het optreden van Simone Honijk volgt na de pauze. Voor de pauze is het podium aan Chrissie van Doornum en Rigo Wijdoogen. Zij spelen de Minnaar van Harold Pinter. Na hun optreden in de Wijkboerderij d'Oosterhout en De Waterkant zijn ze weer terug in Podiumcafé De Brouwerij. Afgelopen oktober brachten de talentvolle Alkmaarse spelers hun eerste uitvoering op de oude locatie in Grandcafé Koekenbier en nu dus in de Sociëteit. Voor alle Pinter- en toneelliefhebbers een aanrader.

Zaal is open om 19.30 uur en de entree is € 7,50. Informatie via: www.facebook.com/podiumcafedebrouwerij

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Alkmaar!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op leuke prijzen! Deze worden bekendgemaakt in de nieuwsbrief. Daarnaast ontvang je natuurlijk elke week het belangrijkste nieuws!

* verplicht veld

 

Meer berichten