Jongeren helpen in de natuur
Jongeren helpen in de natuur ((Foto: Photographer: Aico Lind))

Landschap Noord-Holland zoekt groene trainees

REGIO - Landschap Noord-Holland wil meer jongeren betrekken bij de bescherming en ontwikkeling van de natuur. Daarom is er plek voor tien jonge mensen, die samen natuurwerk op de kaart zetten bij jongeren. Landschap Noord-Holland wil graag leren van de frisse blik van jongeren.

Tijdens het Traineeship krijgen jongeren tussen de 16 en 30 jaar de ruimte om zich te ontplooien, een netwerk op te bouwen en bij te dragen aan een betere wereld. Na afronding van het project ontvangen de deelnemers een certificaat en een aanbevelingsbrief. Maar het is een wisselwerking, Landschap Noord-Holland wil ook graag leren van de frisse blik van de jongeren.

Unieke manier

Het Groene Traineeship start 1 februari. De jongeren gaan een dag in de week heel concreet aan de slag en eindigen met een concreet resultaat: bijvoorbeeld een opgeknapt natuurgebied, een campagne om plasticgebruik te verminderen of een plan om op festivals te vertellen hoe belangrijk, divers en leuk werken in de natuur is. Zo dragen ze op een unieke manier bij aan een beter milieu en mooiere natuur. Het project heeft een maximaal aantal deelnemers, dus wees er snel bij. Geïnteresseerd? Kijk dan op www.landschapnoordholland.nl/trainees voor meer informatie.

Dit Groene Traineeship is een project van zeven groene organisaties: Staatsbosbeheer, IVN Natuureducatie, LandschappenNL, Natuurmonumenten, VBNE, Milieudefensie en SoortenNL.

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Alkmaar!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op leuke prijzen! Deze worden bekendgemaakt in de nieuwsbrief. Daarnaast ontvang je natuurlijk elke week het belangrijkste nieuws!

* verplicht veld

 

Meer berichten