Papaver speelt 'That's Life!'.
Papaver speelt 'That's Life!'. ((Foto: aangeleverd))

Papaver improviseert in Alkmaar

ALKMAAR - Tradities, verleiding, liefde, jaloezie, gezondheid, geluk en dood. Het zijn de dingen die ons overkomen, die we omarmen of waar we tegen strijden. Het zijn dingen die het leven maken zoals het is.

"Alle dagelijkse beslommeringen en grote 'life events' kunnen aan bod komen in deze nieuwe improvisatievoorstelling van Papaver. Als jij dat wilt. Want net zoals het leven zelf, is er deze avond geen script, er zijn hooguit enkele suggesties. En daar hebben we jou voor nodig. Jij bepaalt wat wij deze avond spelen. Wij zien wel hoe het loopt. We stappen de voorstelling in en laten het gebeuren. Het wordt een voorstelling, zo onvoorspelbaar als het leven zelf. That's life. Deze avond ga je twee voorstellingen zien, beide in de vorm van een lange impro van circa 45 minuten. We starten met de 'De Soap' en sluiten af met 'De Monoscene'. Zorg dat je erbij bent! We hebben je suggesties nodig", meldt Marijke Dijkstra namens Papaver.

Deze voorstelling wordt opgedragen aan Walter Kers, oud-voorzitter van Papaver. Hij overleed op 6 januari j.l.

Papaver improvisatietheater

Papaver is een van Nederlands grootste verenigingen op gebied van improvisatietheater. Tijdens een voorstelling ligt niets vast. Elke voorstelling ontstaat ter plekke op basis van suggesties van het publiek. Papaver speelt voorstellingen door heel het land, maar ook in thuisbasis Alkmaar is Papaver zeer regelmatig te zien. Aanvang: zaterdag 25 januari 2020, 20.00 tot 22.00 uur (zaal open: 19.30). Locatie: Artiance, Canadaplein 3, Alkmaar. Kaarten: € 8.50.

Meer informatie: https://www.papaver.info/thats-life/

 

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Alkmaar!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op leuke prijzen! Deze worden bekendgemaakt in de nieuwsbrief. Daarnaast ontvang je natuurlijk elke week het belangrijkste nieuws!

* verplicht veld

 

Meer berichten