koor Chantastic Alkmaar.
koor Chantastic Alkmaar. ((Foto: Mullin))

Chantastic zingt liedjes over de liefde

ALKMAAR - Projectkoor Chantastic onder leiding van dirigent Arjen Busscher verzorgt zaterdag 25 januari om 20.00 uur weer een eindpresentatie in het AF Vrij Zijn theater.

Het is bijna Valentijnsdag en daarom zingen de koorleden dit keer over de liefde. Prachtige ballads zoals Woman in love en Eternal flame en swingende nummers zoals Be my baby en Will you love me tomorrow staan op het programma. De entree is gratis. Voor de start van het nieuwe project is het koor op zoek naar deelnemers. Dit project start op maandag 27 januari en het thema is Weather songs. Er worden bekende hits gezongen zoals It’s raining men, Walking on sunshine, Colors of the wind en Calm after the storm. Deelname is mogelijk door aanmelding via www.koorchantastic.nl. Chantastic Alkmaar repeteert iedere maandagmiddag om 14:00 u in het AF Vrij Zijn theater, Madame Curiestraat 2a, Alkmaar.

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Alkmaar!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op leuke prijzen! Deze worden bekendgemaakt in de nieuwsbrief. Daarnaast ontvang je natuurlijk elke week het belangrijkste nieuws!

* verplicht veld

 

Meer berichten