Leoni Jansen en Erik Rutjes.
Leoni Jansen en Erik Rutjes. ((Foto: Merlijn Doomernik))

'Uitgekleed' op de planken Groene Zwaan

DE RIJP - Leoni Jansen en Erik Rutjes staan zaterdag 25 januari om 20.30 uur met 'Uitgekleed' op de planken van De Groene Zwaan.

Leoni Jansen is bekend van haar muziekprogramma's met covers en traditionals, uitgevoerd in eigenzinnige arrangementen. In 'Uitgekleed' gaat ze een stap verder. 'Hoog tijd voor eigen nummers!' aldus Jansen. Met een rugzak vol levenservaring is ze de studio in gedoken, samen met meestergitarist Erik Rutjes. Zo ontstond een verzameling songs waarin Jansen en Rutjes louter hun eigen hart laten spreken. In 'Uitgekleed' zijn naast eigen nummers ook liedjes te horen die bevriende schrijvers en componisten speciaal voor haar hebben gemaakt. Twee mensen en een handvol gitaren: Uitgekleed. Leoni Jansen: zang, gitaren, cittern en bodhran. Erik Rutjes: gitaren, mandoline, dobro en zang

De entree is 15 euro en De Groene Zwaan is te vinden aan Rechtestraat 14 in De Rijp. Meer informatie via www.degroenezwaan.nl.

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Alkmaar!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op leuke prijzen! Deze worden bekendgemaakt in de nieuwsbrief. Daarnaast ontvang je natuurlijk elke week het belangrijkste nieuws!

* verplicht veld

 

Meer berichten