(Foto: )

Van Russische grens tot Noorse kust

ALKMAAR - Fred Geers houdt vrijdag 24 januari een presentatie over reizen door de noordelijke landen. De schrijver van diverse reisgidsen in Scandinavië neemt de bezoeker mee van de Russische grens in Zuidoost Finland, via Zweden dwars door Noorwegen naar de kust. Dat betekent een reeks van afwisselende landschappen en culturen. Naast de verschillen hebben de landen ook veel gemeen met elkaar.

Steeds meer mensen ontdekken de charme van het noorden: de rust, de ruimte, maar ook de meer relaxte levenswijze. In zijn presentatie neemt Fred Geers de bezoekers mee langs deze wisselende landschappen en vertelt hij over het leven in de afzonderlijke noordelijke landen. Natuur en cultuur vormen daarin centrale elementen. De avond wordt georganiseerd door de vereniging Nederland-Noorwegen; voor leden is de toegang € 3,--; niet-leden betalen € 6,--. De avond wordt gehouden in Wijkcentrum Thuis in Overdie, Van Maerlantstraat 8-10, Alkmaar (1813 BH) De presentatie begint om 20.00 uur (zaal open vanaf ± 19.30 uur).

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Alkmaar!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op leuke prijzen! Deze worden bekendgemaakt in de nieuwsbrief. Daarnaast ontvang je natuurlijk elke week het belangrijkste nieuws!

* verplicht veld

 

Meer berichten