Doedelzakken op Hielander Whisky Festival Alkmaar.
Doedelzakken op Hielander Whisky Festival Alkmaar. ((Foto: aangeleverd))

Doedelzakken op Hielander Whisky Festival Alkmaar

ALKMAAR - De Alkmaarse doedelzakband The Arthur Troop Pipes and Drums treedt donderdag 6 februari om 20.00 uur op tijdens de openingsavond van het 10e Hielander Whisky Festival in Theater De Vest in Alkmaar.

Het Hielander Whisky Festival Alkmaar met Wullie MacMorland als gastheer wordt in 2020 voor de tiende keer georganiseerd op 7 en 8 februari in de Grote Kerk in Alkmaar. Speciaal voor deze jubileumeditie is er een unieke muzikale proeverij in het TAQA Theater De Vest in Alkmaar, gelegen naast de Grote Kerk. The Arthur Troop Pipes and Drums uit Alkmaar verzorgen de opening en treden later op de avond en bij de afsluiting nogmaals op.

Proeverij

Voor de proeverij geldt een aangepaste toegangsprijs van € 20,-. Er worden drie whisky's gepresenteerd vergezeld van een aantal heerlijke hapjes. De minimumleeftijd is 18 jaar en een geldig identiteitsbewijs is verplicht. De proeverij duurt van 20.00 tot 23.00 uur.

Kijk voor meer informatie op www.hielanderwhiskyfestival.nl/muzikaleproeverij

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Alkmaar!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op leuke prijzen! Deze worden bekendgemaakt in de nieuwsbrief. Daarnaast ontvang je natuurlijk elke week het belangrijkste nieuws!

* verplicht veld

 

Meer berichten