Tijdens vakantieFUN staan diverse sportclinics op het programma.
Tijdens vakantieFUN staan diverse sportclinics op het programma. ((Foto: aangeleverd))

VakantieFUN voor kwetsbare kinderen

ALKMAAR - Een heerlijke sportzomer van 6 tot en met 31 juli voor kinderen die geen aansluiting vinden bij het reguliere aanbod of een GGZ-indicatie hebben. Stichting Sport-Z organiseert ook dit jaar weer VakantieFUN in samenwerking met de gemeenten Alkmaar, Heerhugowaard, Langedijk, Bergen, Uitgeest, Heiloo en Castricum. Het programma vindt plaats in sportcomplex De Meent Bauerfeind onder professionele begeleiding. De inschrijfperiode start dit jaar al na de voorjaarsvakantie op maandag 24 februari. Aanmelden kan dan tot en met 31 maart via www.sport-z.org/vakantiefun.

Het creatieve en sportieve programma van VakantieFUN is speciaal gericht op kinderen van 6 tot en met 17 jaar die geen aansluiting vinden bij het reguliere aanbod of een GGZ-indicatie hebben. Stichting Sport-Z is de afgelopen 4 jaar met succes deze uitdaging aangegaan om kinderen een mooi programma te bieden. Gezien het specifieke gedrag van de deelnemers wordt er gedurende de dag vooral gelet op structuur, duidelijkheid, bekendheid en plezier. VakantieFUN vindt plaats in de eerste 4 weken van de zomervakantie van maandag tot en met vrijdag.

Meedoen

Ouders en verzorgers van kinderen die binnen de specifieke doelgroep vallen en die in een van de desbetreffende gemeenten wonen, kunnen hun kind vanaf 24 februari aanmelden voor VakantieFUN via www.sport-z.org/vakantiefun. Deelname aan VakantieFUN is kosteloos. Voor vragen over VakantieFUN kan contact worden opnemen met Hester Zwart, via 06 52493264 of h.zwart@sport-z.org.

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Alkmaar!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op leuke prijzen! Deze worden bekendgemaakt in de nieuwsbrief. Daarnaast ontvang je natuurlijk elke week het belangrijkste nieuws!

* verplicht veld

 

Meer berichten