Dag & Dauw, een programma voor 60+.
Dag & Dauw, een programma voor 60+. ((Foto: aangeleverd))

Van alles te beleven voor 60+

ALKMAAR - Boven de zestig jaar? Vervelen is er niet bij met de culturele activiteiten van Dag & Dauw op verschillende locaties in Alkmaar. Vanaf dinsdag 21 januari start weer een reeks van activiteiten in het Centrum, afwisselend bij Artiance en de Bibliotheek. Vanaf donderdag 6 februari starten de activiteiten in Oudorp, afwisselend bij De Oever en De Oldeburgh.

In het Centrum zijn er bijvoorbeeld lezingen over het leven in de diepzee, 75 jaar vrijheid en het 1000 eilandlandenrijk; een workshop muziek, een workshop mozaïek, maar ook een voorstelling door theatergroep de Eenhoorn.
In Oudorp wordt gestart met een lezing over antieke schaatsen, er vinden verschillende workshops plaats, een concert en dit keer ook een kledingshow van West-Friese streekdracht.
Dit is slechts een greep uit alle activiteiten; op de website www.dagendauwagenda.nl staat het volledige programma en kunnen belangstellenden zich aanmelden.

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Alkmaar!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op leuke prijzen! Deze worden bekendgemaakt in de nieuwsbrief. Daarnaast ontvang je natuurlijk elke week het belangrijkste nieuws!

* verplicht veld

 

Meer berichten