Voor de Breek met bourgondische koffie.
Voor de Breek met bourgondische koffie. ((Foto: Pexels.com))

Voor de Breek met bourgondische koffie in Alkmaar

ALKMAAR - Het Mantelzorgcentrum organiseert samen met Wijkcentrum Daalmeer woensdag 12 februari een bijeenkomst voor mantelzorgers én hun naaste uit de regio Alkmaar. Met Voor de Breek ontdekken mantelzorgers dat zij niet de enige zijn. Daarnaast mogen zij hun zorgvrager meenemen. Dan hoeft de mantelzorger niemand te regelen die op hun naaste let en dat geeft rust. Bovendien is het voor beiden gezellig!

Woensdag 12 februari is de eerste Voor de Breek van dit jaar. Elke bijeenkomst wordt geleid door twee enthousiaste sociaal pedagogisch hulpverleners, Lynn Goesinne en Amber Supèr. Het thema is bourgondische koffie. Dit is een soort high tea, met koffie.

Aanmelden

De bijeenkomst is woensdag 12 februari van 10.00 tot 12.00 uur in Wijkcentrum Daalmeer, Johanna Naberstraat 77b in Alkmaar. De bijeenkomst is gratis voor mantelzorgers en hun naaste uit de regio Alkmaar dankzij subsidie vanuit de gemeente. Aanmelden is verplicht en dat kan via info@mantelzorgcentrum.nl, sociaalpedagogischwerk@gmail.com of 072 – 56 17 618.

Meer informatie

Voor meer informatie over deze of andere activiteiten kunnen mantelzorgers bellen met het Mantelzorgcentrum, tel. 072 - 562 76 18 of een mail sturen naar: info@mantelzorgcentrum.nl. Op www.mantelzorgcentrum.nl staat meer nieuws en een volledig overzicht van activiteiten voor mantelzorgers.

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Alkmaar!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op leuke prijzen! Deze worden bekendgemaakt in de nieuwsbrief. Daarnaast ontvang je natuurlijk elke week het belangrijkste nieuws!

* verplicht veld

 

Meer berichten