Doe mee aan Theater na de Dam.
Doe mee aan Theater na de Dam. ((Foto: aangeleverd))

Jonge acteurs gezocht voor voorstelling in Alkmaars Stadhuis

ALKMAAR - Artiance zoekt jongeren tussen 14 en 21 jaar oud voor Theater na de Dam op 4 en 5 mei. Lijkt het je leuk om in korte tijd een voorstelling in het kader van 75 jaar vrijheid te maken en deze in het Stadhuis van Alkmaar te spelen? Kan je acteren, dansen, musiceren, schrijven of heb je een ander bijzonder talent? Meld je dan aan voor Theater na de Dam Alkmaar.

Theater Na de Dam is een landelijk project waar Artiance voor het vierde jaar bij betrokken is. Jongeren gaan in gesprek met senioren die kind waren tijdens WOII en maken op basis van deze gesprekken een theatervoorstelling die dit jaar gespeeld wordt in het Stadhuis van Alkmaar.

De repetities en vertelbijeenkomst

De repetities zijn elke vrijdagavond vanaf 13 maart van 19.30 tot 21.30 uur. Ook is een aantal repetitiemomenten gepland in de meivakantie. Zaterdag 28 maart is er de vertelbijeenkomst van 10.00 tot 16.00 uur met ouderen.

Landelijke Theater na de Dam dag

Op 25 april van 10.00 tot 17.00 uur is er in Amsterdamse Theaterschool een landelijke dag met alle jongeren uit heel Nederland die ook met Theater Na de Dam bezig zijn. De voorstellingen in het stadhuis zijn op 4 mei om 21.00 uur en 5 mei om 11.00 uur. Kosten: € 75,- Leerlingen van Artiance betalen slechts € 50,-

Meer informatie? Stuur een mail met naam en telefoonnummer naar de productieleider Sabine Langedijk: s.langedijk@artiance.nl. Opgeven? Dat kan via www.artiance.nl/cursus/theater-na-de-dam/

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Alkmaar!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op leuke prijzen! Deze worden bekendgemaakt in de nieuwsbrief. Daarnaast ontvang je natuurlijk elke week het belangrijkste nieuws!

* verplicht veld

 

Meer berichten