De Ontmoetingsgroep mantelzorgers komt donderdag 20 februari bijeen.
De Ontmoetingsgroep mantelzorgers komt donderdag 20 februari bijeen. ((Foto: aangeleverd))

Ontmoetingsgroep mantelzorgers

ALKMAAR – Het Mantelzorgcentrum houdt donderdag 20 februari om 10.00 uur een bijeenkomst voor mantelzorgers uit de regio Alkmaar. De bijeenkomst is in wijkcentrum De Alkenhorst. Mantelzorgers wisselen tips en ervaringen met elkaar uit. Consulent mantelzorg Arianne Heijdenrijk begeleidt deze ontmoetingsgroep. De bijeenkomst is gratis. Mantelzorgers uit Alkmaar en omstreken melden zich aan via info@mantelzorgcentrum.nl. Iedere bijeenkomst staat op zichzelf. Mantelzorgers bepalen zelf of zij een of meerdere bijeenkomsten bijwonen.

De bijeenkomst is op donderdag 20 februari van 10.00 tot 11.30 uur in wijkcentrum De Alkenhorst, Schelfhoutlaan 4 in Alkmaar. De bijeenkomst is gratis voor mantelzorgers uit de regio Alkmaar dankzij subsidie vanuit de gemeente. Aanmelden is verplicht en dat kan via info@mantelzorgcentrum.nl. Voor meer informatie over deze of over onze andere activiteiten kunnen mantelzorgers bellen met het Mantelzorgcentrum, tel. 072 – 562 76 18 of een mail sturen naar: info@mantelzorgcentrum.nl.

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Alkmaar!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op leuke prijzen! Deze worden bekendgemaakt in de nieuwsbrief. Daarnaast ontvang je natuurlijk elke week het belangrijkste nieuws!

* verplicht veld

 

Meer berichten