Tips en ideeën opdoen voor een gezondere leefstijl van hun kind(eren)
Tips en ideeën opdoen voor een gezondere leefstijl van hun kind(eren) ((Foto: Pexels.com))

'Samen in Beweging'

ALKMAAR - 'Samen in Beweging' is een gratis inspiratiebijeenkomst waarbij ouders/verzorgers leuke tips en ideeën gaan opdoen voor een gezondere leefstijl van hun kind(eren). De bijeenkomst vindt plaats op maandag 16 maart 2020 om 19.00 uur op basisschool Jules Verne, Drechterwaard 9 in Alkmaar. De avond bevat informatieve workshops met de thema's Voeding, Gedrag, Lekker in je Vel en Bewegen.

Tijdens de interactieve workshop 'Voeding', door kinderdiëtist Ellen Blom, gaat het over wat een basisschoolkind nodig heeft als het gaat om voeding. De workshop 'Gedrag' wordt verzorgd door Kop-Zorg. Ouders zijn een spiegel voor hun kinderen. Voorbeeld gedrag leidt tot nieuw gedrag. Deze workshop gaat over wat de kracht is van het voorbeeld zijn, maar ook wat de valkuilen zijn. Het creëren van meer zelfvertrouwen en activiteiten bij kinderen tijdens de workshop 'Lekker in je Vel', wordt gegeven door de opvoedadviseurs van het CJG Alkmaar. Alkmaar Sport NV geeft tijdens de workshop 'Bewegen' handvatten hoe kinderen met plezier structureel meer kunnen bewegen.

Aanmelden kan door een email te sturen naar JOGG regisseur Anja Lems : anjalems@joggalkmaar.nl, onder vermelding van ' Samen in Beweging'.

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Alkmaar!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op leuke prijzen! Deze worden bekendgemaakt in de nieuwsbrief. Daarnaast ontvang je natuurlijk elke week het belangrijkste nieuws!

* verplicht veld

 

Meer berichten