Spelletjesochtend voor senioren.
Spelletjesochtend voor senioren. ((Foto: Pexels.com))

Senioren spelen spelletjes

ALKMAAR - De kasten van speel-o-theek De Speelboeg in De Mare staan vol met spelletjes, ook voor volwassenen. Daarom wordt er maandelijks speciaal voor senioren een gezellige ochtend georganiseerd. Vrijdag 21 februari is er weer een spelletjesochtend. Bezoekers zijn van harte welkom van 10.00 tot 12.00 uur en de toegang is gratis.

Wat kunt u verwachten? Gezellig onder het genot van een kopje koffie of thee speelt u een spelletje met andere senioren. U kunt bijvoorbeeld spelletjes spelen als Ganzenbord, of Domino, Memorie, Mens erger je niet, Rummikub of sjoelbakken. De keuze in spelletjes is ruim dus kom gerust langs en speel mee. U hebt een gezellig uitje en de mogelijkheid om andere senioren te ontmoeten.

Bibliotheek Kennemerwaard De Mare is te vinden aan van Straatsburg 2. Kijk voor tips voor vervoer en meer informatie op www.despeelboeg.nl.

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Alkmaar!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op leuke prijzen! Deze worden bekendgemaakt in de nieuwsbrief. Daarnaast ontvang je natuurlijk elke week het belangrijkste nieuws!

* verplicht veld

 

Meer berichten