Ook de kids knallen in Koedijk.
Ook de kids knallen in Koedijk. ((Foto: Luuz fotografie))

Knallen in Koedijk

KOEDIJK - De straten in Koedijk zijn zondag 5 april weer gevuld zijn met sportievelingen en toeschouwers. De 5e Dijkloop gaat van start met wederom een prachtig parcours over de dijk, dwars door de polder en het natuurgebied Geestmerambacht.

De Dijkloop is een hardloopwedstrijd met tijdsregistratie voor recreanten en wedstrijdgerichte lopers in elke leeftijdscategorie. Deelnemers kunnen kiezen uit meerdere afstanden. Voor de jeugd hebben we twee kidsruns (600 meter en 1,5 km) uitgezet en voor de volwassenen 5,5 kilometer en 10,5 kilometer. Het parcours voor de kidsruns en 5,5 kilometer wordt uitgezet in Koedijk. Het parcours voor 10,5 kilometer loopt door het recreatiegebied Geestmerambacht en weer terug naar Koedijk. Niet alleen voor de volwassenen is De Dijkloop een prachtig evenement. Er wordt met de kidsrun ook aan de jeugd gedacht. "Om het eerste lustrum te vieren hebben we een goed doel verbonden aan de Dijkloop 2020; Gouden Dagen Alkmaar Noord. Van de inschrijvingen voor de Dijkloop wordt een bedrag gereserveerd voor het goede doel en verzekeringsmaatschappij NH 1816 verdubbelt het bedrag", aldus de organisatie. Gouden Dagen is het goede doel voor ouderen en maakt zich hard voor de kwaliteit van leven van ouderen.

Inschrijven kan uiterlijk tot en met 23 maart via koedijkloop.nl.

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Alkmaar!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op leuke prijzen! Deze worden bekendgemaakt in de nieuwsbrief. Daarnaast ontvang je natuurlijk elke week het belangrijkste nieuws!

* verplicht veld

 

Meer berichten